Ghid audio

Ghizii noștri audio

Poveștile spuse la Muzeon

În timpul vizitei la muzeu, poți alege să asculți povestea personală a unuia din trei oameni diferiți - Iulia, Paul și David - care au trăit în secolul anterior, ca și cum ar fi acolo lângă tine, însoțindu-te pe parcursul experienței. Este un singur muzeu care oferă trei experiențe distincte.

Paul Lusztig

O poveste despre reziliență

Julia Rosenberger

O poveste despre salvare

David Irányi

O poveste despre supraviețuire

Pentru a crea narațiunile din ghidul audio de la Muzeon, spuse la persoana întâi și apoi înregistrate de actori profesioniști, au fost utilizate materiale de arhivă. Poveștile pot fi ascultate în română, engleză sau maghiară, în funcție de preferințe. În plus față de ghidul audio, muzeul oferă o varietate de activități interactive și ochelari de Realitate Virtuală pentru a amplifica experiența vizitatorului. La Muzeon poți descoperi obiceiuri și tradiții evreiești, cum a fost influențată cultura locală de comunitatea evreiască și cum au fost trăite evenimentele istorice importante de către cei trei ghizi diferiți.

Marți ‒ Duminică: 10:00 ‒ 18:00
Luni: Închis

Adulți: 29 lei
Copii și studenți: 19 lei
Pensionari: 15 lei
Card Omnipass: 15 lei
Membri ai comunității evreiești din Cluj: Gratuit

Donează pentru Muzeon

 

Muzeon a devenit un reper pentru cultura evreiască din Transilvania, cu toate că a fost lansat în pandemie. În această perioadă dificilă, putem să păstrăm muzeul deschis doar cu ajutorul donațiilor online.

Te invităm să devii un susținător lunar acum. Doar așa vom putea continua să îți aducem informațiile de calitate de care te bucuri zilnic și să păstrăm vii moștenirea evreiască și memoria Holocaustului.

Acum e momentul să contribui și tu pentru păstrarea patrimoniului evreiesc și memoriei Holocaustului. Cu doar 10 euro pe lună de la 100 de persoane, acest muzeu poate continua să funcționeze.

 

Vrei să începi chiar acum o donație lunară? Procesul de plată se face ușor și în siguranță.
 

Marți ‒ Duminică: 10:00 ‒ 18:00
Luni: Închis

Adulți: 29 lei
Elevi și studenți: 19 lei
Pensionari: 15 lei
Card Omnipass: 15 lei
Membri ai comunității evreiești din Cluj: Gratuit

Strada Virgil Fulicea, nr. 3
Cluj-Napoca, România
(+40) 364 100 472